Nemzeti szépségverseny és Szépségkirálynő választás

Ünnepélyes gálaműsor
és döntő

A "Miss Hungary 2022" Nemzeti Szépségverseny és Királynőválasztás a La Burrata Mozzarella, a mozzarellák királynőjének főtámogatásával gálaestjének szervezőjeként örömmel hívom meg Önt és kedves Partnerét a rendezvényünk gálavacsorával
és gálaprogrammal egybekötött döntőjére!

A Gálaest 2022. december 11-én 18.00-24.00 óra között Budapesten az AQUAWORLD RESORT Hotel Amazonas termében kerül megrendezésre.

Mindösszesen százötven vendég vehet részt személyesen az ünnepélyes Gálesten, ahol a döntőbe került versenyzők közül megválasztjuk a Miss Tini és a Miss Hungary 2022 udvarhölgyeit és királynőit. A győztesek fejére felkerül a korona és számtalan különdíjat is kapnak a döntőbe jutott szép magyar lányok. Reményeink szerint minden versenyzőnk értékes ajándékokkal fejezi be a versenyt és a helyezésektől függetlenül pozitív élményekkel térhet vissza a mindennapi életébe. 

A világhírű Freelusion Show csapata, Erox Martini, a Dinasma Show, a Crisand Fur divatbemutatója és további meglepetés programok biztosítják a felhőtlen szórakozást. Az est háziasszonya Sharek Zsuzsa rádiós műsorvezető lesz.

Az esemény során tv felvétel készül, valamint részt vesz a magyar média több neves képviselője, illetve fotósa.

A versenyzők értékes nyereményein felül, tombola sorsolás is lesz és több millió forint értékű ajándék kerül a szerencsés nyertesek birtokába. A Gála tombola bevételének jelentős részét felajánljuk a Kéz a kézben Alapítvány részére, ezzel is segítve az autista gyerekek életét. A tombolajegyek megvásárlásával Önök is segítenek.


Mindezeken felül bőséges svédasztalos vacsorával és korlátlan italfogyasztással várjuk a vendégeinket.

A gálaestre jegyek korlátozott számban az alábbi e-mail címen igényelhetők: 32.misshungary@gmail.com

Részvételi díj: 50.000 Ft, mely tartalmazza a svédasztalos gálavacsorát és korlátlan italfogyasztást is.

Támogatóink